Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Καλλυντικά W7 από το bebeauty.gr (plus rewiew and swatches)

Ηi VBBeauty ομορφιές μου !!

Ξέρω πως έχω καιρό να ανεβάσω post( και σας ζητώ συγνώμη γι' αυτό), αλλά σήμερα επέστρεψα με κάποιες αγορές που έχω κάνει εδώ και καιρό από το bebeauty.gr.Πρόκειται για ένα ελληνικό κατάστημα με φ-ο-β-ε-ρ-ή εξυπηρέτηση, αμεσότητα και συνεχώς νέες αφίξεις, ενώ εμπεριέχει και καλλυντικά που δύσκολα θα βρείτε, αν δεν αγοράζετε από εξωτερικό.

Ανάμεσα στις αγορές μου λοιπόν από αυτό το κατάστημα, ήταν και κάποια καλλυντικά από την εταιρεία W7 και αποφάσισα να σας τα δείξω συγκεντρωτικά και να σας πω αν αξίζουν ή όχι.

Αν σας ενδιαφέρει συνεχίστε να διαβάζετε, καθώς ακολουθούν swatches και rewiew.........

Τα προϊόντα που αγόρασα ήταν :
  • η παλέτα ''In The Buff'' (τιμή 8 ευρώ)
  • το ρουζ ''Honolulu''( τιμή 5 ευρώ)
  • το ρουζ ''Africa'' (τιμή 5,50 ευρώ)
  • το ρουζ ''The Honey Queen'' (τιμή 5,50 ευρώ)



Το πρώτο προϊόν για το οποίο θα σας μιλήσω είναι μια παλέτα με σκιές ματιών και ονομασία : In The Buff . Πρόκειται για παλέτα που φημίζεται ως dupe για τη naked 2 , κάτι το οποίο ωστόσο δε μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω καθώς δεν έχω την naked 2.

Ας μιλήσουμε όμως για την In The Buff..


Αποτελείται από 12 σκιές σε γήινες αποχρώσεις,  εκ των οποίων μόνο οι δύο είναι ματ . Η υφή τους είναι μαλακή, χωρίς όμως να διαλύονται, ενώ η χρωματική τους απόδοση είναι ονειρεμένη. Τα swatches που ακολουθούν είναι χωρίς primer. Η απόχρωση buff είναι μία ματ, βασικού χρώματος, σκιά η οποία δε φαίνεται στη φωτογραφία, καθώς είναι πολύ ανοιχτή απόχρωση.
(buff,camel,sand,dust,chocolate,topaz,earth,storm,silk,wave,thunder,onyx)
Το δεύτερο προϊόν για το οποίο θα σας μιλήσω είναι ένα ρουζ με ονομασία Honolulu. Είναι ιδανικό προϊόν τόσο για κοψίματα όσο και για ρουζ , καθώς είναι όσο καφέ πρέπει.

Το τρίτο προϊόν για το οποίο θα σας μιλήσω είναι ένα ρουζ με ονομασία Africa. Είναι ένα καφερόζ χρώμα με shimmer που μοιάζει με το Honolulu, αλλά έχει μέσα του και ροζ υποτόνους.

Το τέταρτο προϊόν για το οποίο θα σας μιλήσω είναι ένα ρουζ με ονομασία The Honey Queen. Είναι ένα ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα με πολύ shimmer που μπορεί να φορεθεί είτε ως ρουζ για πρωινό μακιγιάζ, είτε ως πούδρα σε όλο το πρόσωπο δίνοντας μια ελαφριά και άκρως φυσική γυαλάδα.

Αυτές ήταν οι αγορές μου από την W7 , ελπίζω να σας άρεσαν και φυσικά τα συνιστώ όλα ανεπιφύλακτα. Είναι φοβερή αξία για τα λεφτά τους!!!

Μέχρι το επόμενο post εύχομαι να περνάτε υπέροχα και σας στέλνω πολλά VBBeauty φιλιά!!!


http://bebeauty.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου